Добавено в категория Девизи от Replace на 09.02.2017

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 06.02.2017

Един човек се оплакал на свой приятел:
– Много ме боли рамото. Ще взема да отида на лекар да ме прегледа.
– Не се занимавай с глупости. Пуснали са нов диагностичен апарат, слагаш проба от урината в него и пускаш монета. Той ти прави пълна диагностика, която излиза много евтино.
Решил човека да опита. Поставил чашката с урина, пуснал една монета и зачакал. Апарата мигал, издавал звуци и накрая изкарал една бележка на която пишело: „Имате рамена на тенисист. Масажирайте рамото с топла вода и морска сол. Не го напрягайте силно. До две седмици болката ще утихне.“
Усъмнил се човека в истинността на диагнозата и решил да провокира апарата.
Напълнил една чашка с вода, сложил екскременти от кучето, накарал сина си да се изпикае в нея, дал и на жена си да се изпикае, изпикал се и той и за капак свършил в чашката и я поставил в автомата.
Автомата издал обичайните за него звуци, святкал няколко секунди и накрая изкарал бележка: „Кучето ви има бълхи. Давайте му витамини в храната. Синът ви е наркоман. Пратете го в комуна. Жена ви е бременна, но детето не е от вас. Най-добре си намерете добър бракоразводен адвокат. И спрете вече да мастурбирате, защото иначе няма да ви мине рамото…“

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 05.02.2017

Корабокрушенец едва доплувал до брега на самотен остров и със сетни сили се проснал на пясъка. След няколко часа, отваряйки очи, що да види, над него наведени шест знойни красавици с изваяни тела.
- Попаднах в Рая!
Зарадвал се на късмета си. Но не мислел така след няколко месеца. Не можел да смогне на с*ксуалните желания на всяка хубавица, коя от коя по-претенциозна! От понеделник до събота горкият човек се "трудил" неуморно... Една неделя (единственият почивен ден от седмицата) стоял на брега, заровил поглед в безкрайната морска шир... и що да види - Корабокрушенец!
- Ето го спасението! - помислил изтормозеният човечец.
- Ще си поделим дните от седмицата. И аз доволен и той доволен, и жените доволни! Издърпал сала на брега и погледнал към новия другар. Мъжът отворил очи и с пърхащи клепачи и нежна усмивка на уста прошепнал:
- Ей, хубавецооо, много си сладък...
- Айдееее, отиде ми и неделята...

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 28.01.2017

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 04.01.2017

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 24.12.2016

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 29.11.2016

Собственикът на фирмата за пирони "Кавазаки" решил, че иска да си направи реклама на стоката и се обърнал към най-добрата агенция:
- Искам реклама, която ясно да показва, колко е добра стоката ми.
От рекламната агенция му казали, че няма проблем и да си пусне телевизора на другия ден в 8 и ще види. Отишъл си човечеца у тях и зачакал да види рекламата си. Дошъл уречения час и започнало следното - на телевизора се показал един голям кръст и двама римляни заковавали Исус Христос за него, който пък от своя страна виел от болка. След тази сцена излезнал един голям надпис:
- "Пирони Кавазаки - няма измъкване!"
Като видял тая реклама собственикът се шашнал, защото била прекалено брутална и щяла да изплаши клиентите му. Отишъл пак в агенцията, но тоя път с молбата:
- Искам рекламата ми да е кратка, ясна и съдържателна.
Те го изпратили пак със същата уговорка. Седнал той и зачакал. Дошло времето за рекламата и нашия човек, що да види!? Една ръка в близък кадър, а в нея със забит пирон, после камерата се отдалечила и се видял Исус на кръста. И отгоре надписа:
- "Пирони Кавазаки - няма измъкване!"
Реакцията на собственика била същата и той решил да се обърне за последно към рекламната агенция.
- А бе, ще може ли в рекламата ми да няма Исус Христос на кръст?!?
И айде пак вкъщи да гледа рекламата. Почнала тя и съдържала следното. Дали един голям кръст, пред който имало двама римляни, а в далечината бягал Исус Христос. Единият римлянин клател глава и си мърморел:
- Ех, ако беше с пирони Kавазаки, нямаше да избяга!

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 30.10.2016

 
 
 

Добавено в категория Девизи от Replace на 28.10.2016

 
 
 

Добавено в категория Разни от Replace на 26.10.2016

 
 
 

Copyright © 2008-2014 Lafcheta.Info