Нова версия на сайта

Здравейте отново, днес сайта отново се сдоби с нова версия, от което ние сме особено доволни и се надяваме същото и за Вас.

Функционалността също беше успешно прехвърлена, заедно със старата информация (лафчета, потребители, книгата за гости), но от гледна точка на защитата, паролите трябваше да бъдат сменени (автоматично!) на всички потребители. Поради тази причина, всеки потребител на сайта трябва да е получил емайл, с данни за вход.и кратка информация.

Не забравяйте да харесате и страничката ни във фейсбуук - Lafcheta.Info.

За напред, с цел по-добро съдържание в сайта, ще са ни нужни модератори (специални роля, за потребители), които ще имат задачата да преглеждат съдържанието преди то да бъде публикувано в сайта от специално създаден админ панел. Ако искате, и имате възможност да се грижите за това - може свободно да пишете в контакт формата.

Успешно забавляване в сайта :-)

 

Нова книга за гости

От днес 14/01/2009 сайта ни разполага с нова "Книга за гости" ;-) В нея всеки ще може да остави своето мнение , било то за сайта , както и за всичко останало. До нея може да стигнете , като намерите менюто Лаф кутийка (стоящо долу ,вдясно) или като цъкнете оттук . За бъгове и/или предложения знаете къде да потърсите помощ (все пак си остава демо версия)

Нов сайт

Здравейте, след няколко месечно обмисляне ,няколко седмично писане, няколко дневно тестване ... ще се опитам да си направя малко реклама с последния ми сайт.В сайта ще намерите смешни вицове , забавни девизи , дългообмисляни обиди и друг такъв род простотии , с които бихте могли (евентуално) да се развеселите.Сайта няма и не е с цел да обиди който и да било , ако има текстове (като цяло) ,с които по някакъв начин се чувствате обиден - моля , да се свържете с администратора на сайта, и при основателно провинение , текста ще бъде премахнат , а авторът предупреден и/или наказан.Също така , може спокойно да качвате и Вашите бисери , като цъкнете на линкът ,седящ по-долу.Регистрацията в сайта не е задължително , но Ви дава няколко предимства.Чрез нея , ще можете да организирате Вашите вицове,девизи,обиди и др. в една обща категория Любими , където може да ги преглеждате когато поискате.За да се свържете по някакъв повод с администратора ,може да използвате вградената Форма за контакт , където може да изложите Вашето мнение. Приятно разглеждане на сайта :-)

Copyright © 2008-2023 Lafcheta.Info